Kantoorinrichting, kantoormeubilair ... Buropix vormt uw aanspreekpunt.

Alhoewel de klemtoon ligt op het leveren en plaatsen van kantoormeubilair, willen we zeker ook een ondersteuning bieden op meerdere aspecten van de inrichting van uw kantoor- & bedrijfsgebouw. Akoestiek & verlichting dragen bv. in grote mate bij tot een comfortabele werkomgeving. Bij een herinrichting van uw kantoor of bedrijf coördineren we desgewenst ook het vervangen van het tapijt, schilderwerken, kleine verbouwingen,.. Onze organisatie wordt daarom ondersteund met een netwerk van specialisten ter zake. U doet echter slechts beroep op één aanspreekpunt: een hele zorg minder!

Rob Lukkesen, zaakvoerder van Buropix, heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd aangaande het inrichten van kantoren en bedrijven.

Rob Lukkesen – Zaakvoerder

Van kindsbeen af opgegroeid tussen de kantoormeubelen. In de tienerjaren resulteerde dat in vakantie- en weekendjobs op de werkvloer voor montage, levering & plaatsing, … Sinds 1997 beroepsmatig in de wereld van de kantoorinrichting gestapt, steeds met gemeende aandacht voor de noden van de klant. Details maken immers het verschil! Door de jaren heen het vertrouwen gekregen van vele KMO’s, overheden en internationale organisaties. Een rijke basis dus om vanaf 2011 vanuit een eigen visie aan de slag te gaan met het inrichten van kantoren en bedrijven.


Hilde Clijsters van Buropix staat in voor de stipte opvolging van het hele orderproces.

Hilde Clijsters – Administratie & advies

Ook Hilde kent de kneepjes van het vak: ruim 30 jaar ervaring in de branche! Zij draagt al weer sinds 2014 de zorg voor de stipte opvolging van het hele orderproces, maar helpt u ook graag telefonisch of per mail verder met al uw vragen.


Marijke Maes – Administratief bediende


Guy Ceelen werkt elk project van Buropix tot in de puntjes af.

Guy Ceelen – Werfleider & schrijnwerker

Guy staat sinds jaar en dag gekend in de Lage Landen als dé klantvriendelijke monteur, die elk project tot in de puntjes afwerkt. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is nog van de generatie die leeft voor zijn job. Hij weet zijn ploeg monteurs steeds optimaal in te zetten, maar hanteert zijn Festool-zaaggereedschappen het liefst toch nog zelf: goed is niet goed genoeg!


Rita Bielen heeft een passie voor kantoorinrichting. Zij zorgt ervoor dat onze klanten steeds de beste condities krijgen, elke keer opnieuw.

Rita Bielen – Extern adviseur

Rita weet met haar enthousiasme iedereen tot beweging aan te zetten. Een bezige bij, die op neutrale wijze Buropix graag aanbeveelt bij haar contacten. De passie voor kantoorinrichting heeft ze in haar lange carrière steeds verder uitgebouwd. Onze fabrikanten erkennen dat zij heel goed weet wat ze wil: enkel het beste is goed genoeg voor haar klanten!