Verhoog de productiviteit door een goede kantoorinrichting

Wist u dat de productiviteit op uw kantoor in nauw verband staat met een goede kantoorinrichting? Hoewel weinig mensen dat weten, wijst de ervaring in de praktijk dit keer op keer weer uit. Buropix laat u graag zien wat uw mogelijkheden zijn.

Veel mensen zijn van mening dat de arbeidsproductiviteit vooral te maken heeft met hard en snel werken. Dat is echter slechts gedeeltelijk waar. Natuurlijk heeft het werktempo en de efficiëntie in het werken wel invloed op de arbeidsproductiviteit maar er zijn meer factoren. Ook de arbeidsomstandigheden beïnvloeden de productiviteit van uw medewerkers en dit heeft u voor een groot deel in de hand.

 

De kantoorinrichting heeft invloed op de arbeidsomstandigheden

De kantoorinrichting heeft invloed op de arbeidsomstandigheden

Bij arbeidsomstandigheden wordt vaak aan de onderlinge sfeer en werkverhoudingen gedacht. Dat is ook zeker een onderdeel hiervan, maar de kantoorinrichting heeft ook veel invloed op de arbeidsomstandigheden. Mensen werken veel plezieriger in een kantoor dat goed is ingericht. Hierbij kunt u denken aan de juiste kantoormeubelen zoals bijvoorbeeld goede bureau stoelen of tafels die voldoende ruimte hebben en op de juiste hoogte staan. Daarnaast hebben de plaats van het kantoorinterieur, de gebruikte kleuren en de akoestiek een belangrijke invloed.

Mensen die prettig en gezond hun werk kunnen doen, zullen veel meer productiviteit kunnen en willen leveren dan mensen die zich niet op hun gemak voelen op de werkplek. Die mensen zijn immers veel sneller afgeleid, werken met ergernissen en dit alles gaat juist ten koste van de gewenste productiviteit. Als de veiligheid, gezondheid en het comfort altijd goed zijn, zal het doeltreffend functioneren van de werknemers automatisch worden bevorderd.

Het juiste kantoor interieur voor een hoge productiviteit

Het juiste kantoor interieur voor een hoge productiviteit

Uit het bovenstaande blijkt duidelijk dat het kantoor interieur een behoorlijke invloed heeft op de productiviteit van de mensen die voor u werken. Het is dus zaak om hier goed over na te denken en hier de juiste keuzes in te maken. Het gaat hierbij veel verder dan een lekkere stoel neerzetten en een mooie tafel plaatsen. Het gaat om het geheel waarbij ook zaken als de verlichting en de akoestiek een belangrijke rol kunnen spelen. Het juiste product op de juiste plaats zetten.

Dit welzijn van de werkende personen is ondergebracht in de term ergonomie. Ergonomie staat voor het waarborgen en bevorderen van de veiligheid, gezondheid en het comfort, met als doel het functioneren te verbeteren. Gezien het feit dat een juiste setting zeer vaak wordt onderschat zijn hier zelfs wetten voor uitgeschreven. Dit laatste is natuurlijk overbodig voor leidinggevenden die zuinig zijn op hun mensen.

Buropix voor de volledige Inrichting van kantoren

Buropix voor de volledige Inrichting van kantoren

Buropix kan u van dienst zijn voor de volledige inrichting van kantoren. Hierbij hebben we oog voor het totale plaatje en houden vanzelfsprekend rekening met de esthetiek, ergonomie, werksfeer én productiviteit. Wij zijn zeer ervaren in het inrichten van kantoorpanden en dat is van groot belang. Het inrichten van kantoren is immers maatwerk. Geen enkel kantoor is hetzelfde.

We kijken graag samen met u naar de juiste invulling van uw wensen en bedrijfsdoelstellingen voor iedere ruimte. Naast de kantoorruimte richten we onder andere ook ontvangstruimtes, directie ruimtes, vergaderruimtes en conference rooms in. Hierbij leveren we een totaalpakket op maat. We kunnen bij de herinrichting van uw kantoor ook kleine verbouwingen coördineren zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij helpen u graag aan de juiste kantoorinrichting om voor de juiste setting te zorgen waarin u en uw medewerkers tot de beste arbeidsproductiviteit kunnen komen.