Buropix voor een volledige kantoorinrichting op maat

Een kantoor is één van de visitekaartjes van een bedrijf. Vooral de inrichting is van groot belang in de vertaling van de juiste uitstraling die het bedrijf voor ogen heeft. Hier moet dan ook veel aandacht aan besteed worden. Voor een volledige kantoorinrichting op maat moet u bij Buropix zijn. Wij richten uw kantoor in met oog voor esthetiek, ergonomie, werksfeer en productiviteit dat volledig is afgestemd op die juiste indruk. Wij zetten de juiste spullen op de juiste plaats met de juiste gedachtegang hierachter.

Een kantoorinrichting houdt niet op bij het plaatsen van wat stoelen en wat bureaus. Een inrichting van een kantoor vraagt veel meer aandacht dan dat, het heeft immers meerdere functies. Hier moet goed over nagedacht worden. Een kantoor wordt natuurlijk niet ingericht om het binnen afzienbare tijd weer opnieuw te veranderen omdat er verkeerde keuzes zijn gemaakt.

 

Aspecten die van belang zijn bij het inrichten van een kantoorruimte

Aspecten die van belang zijn bij het inrichten van een kantoorruimte

Er zijn diverse aspecten die van belang zijn bij het inrichten van een kantoorruimte. Er moet een geheel gevormd worden waarin zakelijke- en persoonlijke belangen op de juiste manier samen kunnen komen. Een juiste mix hiervan is belangrijk voor de productiviteit van de mensen die werkzaam zijn in het kantoor.

Allereerst is uw kantoor een werkplek waarin mensen prettig moeten kunnen werken. De mensen die bij u werken moeten zich goed en op hun gemak voelen. Uw kantoor moet niet alleen de juiste sfeer uitstralen, maar de inrichting moet ook ergonomisch verantwoord zijn. De inrichting van uw kantoor mag het welzijn van de mensen niet in de weg staan. De keuze voor de juiste meubelstukken is hierbij van groot belang.

Uw kantoorinterieur is de eerste indruk

Uw kantoorinterieur is de eerste indruk

Een kantoor is niet alleen een werkplek, maar vaak ook een plek waar bezoek ontvangen wordt. Hiermee is het een belangrijke afspiegeling van de bedrijfsvoering. Een van de functies van kantoorinrichting is dat het een juist bedrijfsbeleid moet weerspiegelen.

Als u bezoekers op kantoor ontvangt, is uw interieur de eerste indruk die dit bezoek opvangt. Nog voor u één woord heeft gewisseld, is er een idee gevormd over uw bedrijf. De bezoeker komt via de ingang binnen, kijkt rond en neemt plaats in uw inrichting voordat het gesprek begint. Die veelbepalende eerste indruk is lastig om te buigen.

Dit wordt nog wel eens onderschat. Daarom is de juiste kantoorinrichting van groot belang. Dit moet op een juiste manier aansluiten op uw bedrijfsvoering, anders zal de inrichting een verkeerd verwachtingspatroon scheppen.

Buropix voor een volledige kantoorinrichting op maat

Buropix voor een volledige kantoorinrichting op maat

Het is dus van belang om goed na te denken over de inrichting van een kantoor. Wij kunnen u hierbij uitstekend helpen. Buropix verzorgt een volledige kantoorinrichting op maat. Wij zijn zeer ervaren en kunnen uw kantoor volledig van het juiste interieur voorzien.

Hiervoor kunnen wij u tevens een totaalconcept aanbieden. We leveren en plaatsen hierbij niet alleen het kantoormeubilair, we zorgen ook voor zaken als passende verlichting en de beste akoestiek. We hebben zelfs mogelijkheden om kleine verbouwingen en aanpassingen in uw kantoor te coördineren zoals het leggen van vloerbedekking, het ophangen van schilderijen of het uitvoeren van schilderwerken. Werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, worden uitgevoerd door een groep vaste partners, met wie we al jarenlang samenwerken. Wij blijven vanzelfsprekend uw vaste aanspreekpunt gedurende deze werken.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag in gesprek om uw verwachtingen 100% naar wens in te vullen.