Kantoormeubelen op maat door Buropix voor een optimale werking - gepubliceerd op 18-01-2020

Op maat gemaakte kantoorinrichting begint bij Buropix

Met een schat aan mogelijkheden van op maat gemaakte kantoormeubelen speelt Buropix in op alle aspecten die uw bedrijf van de massa onderscheiden. Want de werkvloer vormt niet alleen het speelveld waar ideeën tot leven komen en projecten gerealiseerd worden, het is ook uw visitekaartje naar de buitenwereld toe. Cliënteel ontvangen in een op maat gemaakte kantooromgeving, waarin de identiteit van het bedrijf duidelijk naar voren komt, wekt immers een verzorgde en professionele indruk die moeiteloos zal overtuigen van uw betrouwbaarheid en vakkundigheid als firma.

Bij Buropix meten we u maatwerk aan dat perfect beantwoordt aan de bezieling achter uw onderneming, zodat uw bedrijf en haar interieur als een coherent geheel uw objectieven en karakteristieken uitdragen. 

Kantoormeubelen op maat in Hamont-Achel en omstreken

Maar dat een op maat gemaakte kantoorinterieur een investering is die zichzelf blijft terugverdienen, laat zich niet alleen voelen aan de kant van de consument, het komt ook de interne werking van het bedrijf ten goede: bij Buropix streven we ernaar te voorzien in nét die stimulerende bedrijfsinrichting die de menselijke geest nodig heeft om optimaal te presteren.

Door de ter beschikking gestelde kantoorruimte optimaal te benutten creëren wij een werkvloer die voor werknemers dankzij haar gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en comfort als een oase van inspiratie en productiviteit aanvoelt. Want een op maat gemaakte kantooruitrusting die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is, maakt het een fluitje van een cent om ontspannen en gemotiveerd aan de werkdag te beginnen.

Aandacht voor een ergonomische bedrijfsinrichting 

Wat Buropix bovendien met kop en schouders boven de rest doet uitsteken is onze onverdeelde aandacht voor het welzijn van de mensen werkzaam in de kantoorruimtes die we inrichten. Want in een tijd waarin onze job steeds meer van ons vergt en dit onvermijdelijk zijn tol van onze mentale en fysieke gesteldheid eist, is een op maat gemaakte, ergonomische kantoorinrichting niet langer een overbodige luxe. Gaande van kleine details, zoals de positie van uw toetsenbord, tot de ruwe indeling van uw kantoorruimte, zoals de ideale loopafstand tussen uw zitplaats en de printer: Buropix laat geen kans onbenut om het voor u volmaakte bedrijfsinterieur tot leven te wekken dat in al uw behoeften voorziet.

Gezondheidsklachten ten gevolge van een kantoorjob zijn immers een vaak voorkomend fenomeen en verhinderen maar al te regelmatig een langdurige uitoefening van de loopbaan. Dergelijke kopzorgen kunnen dankzij de ergonomische kantoormeubelen van Buropix tot het verleden behoren!

Buropix: méér dan kantoormeubilair op maat

Bij Buropix leveren we geen half werk, integendeel: Ons team staat er garant voor altijd nét dat tikkeltje extra te doen om de klant van een eindproduct te voorzien dat volledig beantwoordt aan het profiel en de wensen van zijn bedrijf. Zo bestaat de door ons aangeboden service bijvoorbeeld niet alleen uit het louter leveren en monteren van op maat gemaakte kantoormeubelen, zoals burelen, bureaustoelen, opbergsystemen en dergelijke; Indien door u gewenst verzorgen wij ook de volledige totaalinrichting van uw kantoorruimte.

Een mooie ruimte komt immers pas helemaal tot zijn recht wanneer ook de verlichting, akoestiek, schilderwerken etc. op punt staan. Bij Buropix werken we samen met enkele van de grootste spelers op de Belgische markt der kantoorinrichting, waardoor we uitsluitend producten van de allerbeste kwaliteit aanbieden. Dit alles zorgt ervoor dat we bij Buropix een buitengewoon uitgebreid assortiment aan kantooruitrusting verstrekken, dat zich perfect leent tot het inrichten van zowat elke denkbare kantoorruimte, zoals bijvoorbeeld bezoekersruimtes, directieruimtes, vergaderzalen, etc. 

Waar kan u op rekenen bij een kantoorinrichting door Buropix?

Kortom, bij Buropix tekent u voor:

  • Duurzame materialen van topkwaliteit
  • Deskundig advies dankzij onze jarenlange ervaring
  • Een topservice met een persoonlijke touch waar u op kunt bouwen/vertrouwen
  • Samenwerking met gerenommeerde partners
  • Een tot in de puntjes afgewerkt eindproduct met oog voor detail
  • Méér dan kantoormeubels alleen: Buropix verzorgt een totaalinrichting die uw bedrijf gegarandeerd op de kaart zet!

Wenst u graag vrijblijvend ons persoonlijk advies in te winnen of een offerte op te laten maken? Aarzel niet om ons te contacteren, ons team helpt u met alle plezier verder! Neem hier contact met ons op!