Plaatsing van kantoormeubelen op maat die uw bedrijf ondersteunen - gepubliceerd op 29-01-2020

Plaatsing van kantoormeubelen te Hamont-Achel en omstreken

We herinneren u er echter graag aan dat een duurzame, kwaliteitsvolle plaatsing van kantoormeubelen, waarvoor Buropix zonder twijfel garant staat, slechts een van de finale stappen is in het inspirerende proces dat het (her)inrichten van uw kantoorruimte heet. De uiteindelijke plaatsing van uw kantoorinterieur wordt immers, aangezien Buropix zich bekwaamt in op maat gemaakte kantoormeubelen, voorafgegaan door een uitvoerig ontwerpproces waarin onze experts een nauw contact met de klant onderhouden. Zo kijken wij in een persoonlijk overleg samen met u naar de ruimte(s) die u ter beschikking heeft en de doeleinden waarvoor u deze wilt inzetten, om ten slotte tot een kantoorinrichting op maat te komen die beide in een optimaal geheel verenigt. 

Een plaatsing van kantoormeubelen door Buropix haalt het onderste uit de kan

Zelfs voor kantoren met de meest uitdagende ruimtelijke beperkingen biedt Buropix een op maat gemaakte oplossing, die de meest overtollige ruimte weet om te zetten in een opbergplaats die bijdraagt aan een overzichtelijke en gebalanceerde kantooromgeving. Daarnaast zorgen de tal van mogelijkheden in ons gamma ervoor dat de door u gekozen en voor u op maat gemaakte kantoormeubelen in verregaande mate op uw persoonlijke voorkeur afgestemd kunnen worden; Dit wilt zeggen dat we niet alleen wat betreft afmetingen, kleuren, stoffen, materialen, etc. de fantasie van de klant de vrije loop laten gaan: Buropix plaatst tevens een diversiteit aan kantoormeubilair dat varieert van bureaustoelen tot vergadertafels, beeldschermarmen tot archiefrekken etc, voor alle mogelijke ruimtes in het bedrijfsleven, gaande van ontvangstruimtes tot kantines, directie- tot vergaderruimtes etc. 

Een volledige kantoorinrichting op maat wordt mede mogelijk dankzij onze partners

Maar een plaatsing van kantoormeubelen in onze zin van het woord reikt verder dan wat het blote oog misschien vermoeden doet: bij Buropix gaan we als Belgisch invoerder van kantoorartikelen namelijk prat op een kostbare samenwerking met befaamde internationale partners, waardoor we naast op maat gemaakte kantoormeubelen ook totaalinrichtingen van bedrijfsruimtes aanbieden. Buiten dat we bij Buropix op dagelijkse basis werken met Assmann Büromöbel en Vaghi als enkele van de vele kostbare merken waarop we blindelings vertrouwen kunnen, steunen wij bijvoorbeeld ook op partners als Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus, DuoLight, Anker, Milliken, Project Floors voor de levering van verlichting, akoestiek en dergelijke.

Kantoormeubelen plaatsen: een kwestie van de ziel van uw bedrijf in interieur te leggen

Bovendien behandelt Buropix elk project, van enkele verstelbare bureaustoelen tot een volledige kantoorinrichting van formaat, met dezelfde aandacht voor detail en zorgvuldige afwerking, en wat niet onbelangrijk is: met het ergonomische aspect van elk kantoorinterieur centraal staande. Want een functioneel design ontleent zijn kracht niet voor niets uit het comfort dat de gebruiker ervan geniet, en dat is exact de arbeidsethiek die Buropix met de plaatsing van ergonomische kantoormeubelen voor élke werknemer tracht te realiseren, stuk voor stuk.

Bij Buropix zijn we er immers van overtuigd dat een kantoorinrichting dan misschien wel rustgevend, praktisch en gebruiksvriendelijk moet zijn, maar daarom niet aan karakter of een levendige esthetiek moet inboeten. Eén van de vele voordelen die onze warme, vakkundige aanpak met zich meebrengt is dat de wens van de klant altijd de hoogste prioriteit is, en dat we er nauwlettend op toekijken dat de feel die u wilt uitstralen met uw bedrijf tot in de perfectie weerspiegeld wordt in de plaatsing van uw kantoormeubelen.

Maak een afspraak bij een van onze ervaren adviseurs!

Bent u klaar om uw onderneming eindelijk die verzorgde, professionele uitstraling te geven waarmee u niet alleen het welzijn van uw werknemers waarborgt, maar ook uzelf bevoordeelt? Vraag dan nu een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze ervaren adviseurs