Buitenmeubilair voor een luchtige werkpauze - gepubliceerd op 02-03-2020

Lunch time is quality time

Uit een studie van Stepstone, dat 5 478 landgenoten en meer dan 10 000 mensen uit onze buurlanden heeft ondervraagd, blijkt dat de lunchpauze van een Belgische werknemer amper 22 minuten duurt. Je kan beter even de tijd nemen om je lunch te nuttigen. Je lichaam en geest even ontstressen. Als organisatie kan je samen lunchen bevorderen. Een gezamenlijk lunch zorgt voor meer groepsgevoel en betrokkenheid, en net dát komt de productiviteit ten goede. Daarbij ontspringen er soms goede ideeën uit ontspannen tafelgesprekken.

Buiten lunchen

Het mooie weer keert binnenkort wederom terug! Vind jij het ook zo leuk om dan buiten te kunnen eten tijdens je lunchpauze? Dat lentezonnetje trekt opnieuw heel wat medewerkers uit de klassieke kantine-omgeving. Want wat frisse lucht doet deugd! Daglicht werkt in op het angstcentrum in je brein. De invloed van natuurlijk licht is 15 tot 20 keer sterker dan dat van kunstlicht.

Meubilair om buiten te eten

Is jouw organisatie erop voorzien dat medewerkers een pauze in openlucht kunnen nemen? Want lunchen met collega’s onder een stralende zon is veel gezelliger. Men neemt vitaminen op en het humeur krijgt een boost. Samen eten versterkt namelijk ook de teamgeest


Wil je graag meer weten over meubilair dat geschikt is voor buiten? Neem vandaag nog contact op met ons. Wij helpen je graag verder voor kantinetafels en -stoelen voor buiten alsook binnen.