Ergonomisch kantoormeubilair voor psychisch en fysiek welzijn - gepubliceerd op 20-01-2020

Ergonomisch kantoormeubilair waarborgt het welzijn van uw werknemers

Ergonomische kantoormeubelen en -interieurs lenen zich bij uitstek tot een tegemoetkoming aan de psychische en fysieke noden waarmee werknemers op dagelijkse basis in aanraking komen tijdens hun job. In feite zijn ze erop gericht zo veel mogelijk de ballasten van het werk te verlichten of, indien mogelijk, zelfs te elimineren of voorkomen. Concreet kan dit bijvoorbeeld gaan om een gebrek aan concentratie, rug- en schouderklachten, chronische vermoeidheid, enzovoort. De gezondheidsproblemen in kwestie zijn vaker wel dan niet te wijten aan een foute houding, stress, te weinig beweging, … de lijst van kwaaltjes ten gevolge van een ongemakkelijke werkomgeving is eindeloos.

Buropix: de voordelen van een ergonomisch kantoorinterieur binnen handbereik

De oplossing voor dergelijke kopzorgen biedt zich aan in de vorm van op maat gemaakt, ergonomisch kantoormeubilair. En laat dat nu net zijn waar Buropix in uitblinkt! Buropix staat bekend om haar gulden combinatie van een feilloos design, kwaliteitsvolle uitvoeringsmaterialen en een uitstekend gebruiksgemak in de praktijk. Zo verstrekken wij bijvoorbeeld burelen en bureaustoelen die op de perfecte hoogte zijn ingesteld, soft seating, gebruiksvriendelijke opbergsystemen en systeemmeubilair, … allen op maat voorzien en daardoor meer dan bevorderlijk voor een juiste werkhouding.

Kortom, elk door ons vervaardigd kantoormeubel is het gevolg van een bewuste keuze voor het welzijn van uw werknemers en vervult als zodanig een ergonomische functie, zodat functioneren op de werkvloer even moeiteloos aanvoelt als ademen. Buropix levert kantoorinterieurs waarvan alle elementen de krachten bundelen om een dynamische werksfeer en -houding tot leven te wekken, zodat een minimum aan arbeidsinspanning een maximum aan output genereert. Zo is niet alleen uw kantoorruimte, maar ook uw tijd (en die van uw werkkrachten) beter besteed!

Een ergonomische totaalinrichting van uw bedrijf

Maar wanneer we het hebben over arbeid verrichten op een ergonomische manier en in een vruchtbare, stimulerende omgeving, spreken we over een totaalbeleving, net zoals een werkruimte bestaat uit meer dan louter kantoormeubelen. Bij Buropix zijn we ons bewust van de onschatbare waarde die een gebalanceerd kantoorinterieur kan betekenen, en daarom gaan we graag tot het uiterste voor onze klant. Indien gewenst verzorgen wij namelijk niet alleen ergonomisch kantoormeubilair, maar ook een ergonomische totaalinrichting van uw kantoor, een onderneming waarvoor we beroep doen op enkele van de meest befaamde namen in de wereld van de kantoorinrichting.

Ergonomische kantoormeubelen: een levendige ingesteldheid zit ‘m in de details

Een gezonde geest in een gezond lichaam begint immers bij de omgeving waarin men zich bevindt: rustgevende kleuren op de muur, rijke stoffen, artificiële verlichting die de juiste sfeer oproept, een optimaal benutten van en zich richten naar natuurlijk licht, een aangename akoestiek, … allen ergonomische bijproducten die wij tevens verzorgen en die, wanneer ze op de juiste manier in één geheel verwerkt worden, de ultieme kantoorinrichting te creëeren waarin werknemers kunnen floreren. Want een frisse en praktisch ingedeelde werkruimte zorgt voor een heldere en ontspannen gemoedstoestand, die op zijn beurt weer bijdraagt tot een plezierige werksfeer en productieve werknemers. De intentie is nobel, het rendement maximaal.

Het menselijk aspect van kantoorinrichting op maat staat bij Buropix met andere woorden centraal, niet alleen in de manier waarop we een nauw, persoonlijk contact met de klant onderhouden, maar ook in de ergonomische belangen die we ten alle koste tot elke prijs voor ogen houden wanneer we een kantoorruimte vormgeven.


Buropix kiest voor ergonomie met een waaier aan kantoormogelijkheden

De rode draad van ergonomische kantoorinrichting die onze interieurs kenmerkt wordt doorgetrokken in elk mogelijk vertrek dat Buropix voor u verzorgt, van vergaderzalen tot eetruimtes, burelen tot opbergruimtes, enzovoort. Elk interieur wordt door ons team ingevuld met op maat gemaakte kantoormeubelen, die stuk voor stuk een ergonomische functie vervullen zodat een energetische en enthousiaste werksfeer de norm wordt in uw bedrijf, eender waar en op eender welk moment!

Het kantoor van Buropix bevindt zich te Hamont-Achel en spitst zich toe op het vervaardigen van op maat gemaakt, ergonomisch kantoormeubilair dat uw (bedrijfs)leven voorgoed zal veranderen.

Neem contact op met ons

Wint u graag advies in over hoe we uw beschikbare kantoorruimte ten volle kunnen benutten en tegelijk de ergonomische belangen van uw werknemers waarborgen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak en we bekijken met plezier samen met u hoe we uw kantoorinrichting aanpakken!