Ergonomisch werken dankzij de kantoorinterieurs op maat van Buropix - gepubliceerd op 20-01-2020

Ergonomie op het werk bestrijdt stress en overbelasting

Bij Buropix zijn we ervan overtuigd dat het welzijn van de werknemer te allen tijde centraal staat, en begint bij een toegankelijke werkomgeving die een vlotte uitoefening van de dagelijkse taken volkomen ondersteunt. Een gegeven waar we immers niet altijd bij stilstaan is dat een hinderlijke kantoorinrichting ons onbewust een hele hoop extra stress en ongemakken kan bezorgen, wat vooral op lange termijn kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten of - in het ergste geval - een onderbreking of stopzetting van de loopbaan.

Bent u vastbesloten om gezondheidsproblemen onder uw werknemers ten gevolge van een ongerieflijk kantoorinterieur - zoals bijvoorbeeld een verstoord concentratievermogen, overbelasting, fysieke ongemakken, een negatieve werksfeer en dergelijke - op een doeltreffende manier af te wenden? U bevindt zich bij de oplossing: voor een ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting in Hamont-Achel en omstreken kan u rekenen op Buropix!


Ergonomisch werken dankzij Buropix: de sleutel tot een welvarend en gezond bedrijf

Bij Buropix handelen we volgens het principe ‘liever voorkomen dan genezen’. Met uw specifieke wensen en de eigenheid van uw bedrijf in het achterhoofd verzorgen wij kantoormeubelen op maat die ergonomische ongemakken definitief tot het verleden doen behoren.

Zo garanderen we bijvoorbeeld de ergonomische veiligheid van uw werknemers door burelen, vergadertafels, bureaustoelen en dergelijke in een optimale positie en de juiste hoogte in te stellen, met als doeleinde voldoende rug- en neksteun te verzekeren. Ook de verhouding tot uw beeldscherm, de positie van uw muis en toetsenbord en de inval van natuurlijk licht ontsnappen bijvoorbeeld niet aan onze aandacht; net zoals we met de ideale loopafstand van uw bureel tot de koffieruimte ervoor zorgen dat uw statische houding met voldoende beweging afgewisseld wordt. Zoals u ziet beschikken we bij Buropix over talloze manieren waarop we uw ergonomische objectieven verwezenlijken!


Ergonomisch werken is een totaalbeleving, die vraagt om een totaalinrichting

Maar ook voor een ergonomische totaalinrichting van uw kantoor kan u beroep doen op onze diensten: als Belgisch importeur van kantoormeubelen werkt Buropix samen met de meest gerenommeerde partners, zodat we naast ergonomisch meubilair als bureaus en bureaustoelen ook in andere zaken voor uw kantoorinterieur voorzien, zoals bijvoorbeeld verlichting, schilderwerken, een optimale akoestiek, kleine verbouwingen en dergelijke. Want de ergonomische meerwaarde van een kantoorinterieur waarin alle elementen tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd zijn, is van onmiskenbaar belang voor de arbeidsproductiviteit van uw werknemers.

Buropix effent de weg voor ergonomisch werken

Kiezen voor een ergonomische kantoorinrichting op maat doelt er namelijk op de kloof tussen de leef- en werkomgeving zo veel mogelijk te verkleinen: in een evenwichtig bedrijfsinterieur zullen werknemers hun job niet alleen met meer gemak, plezier en motivatie uitvoeren, ze verlengen ook de houdbaarheid van hun loopbaan zonder daarom aan fysieke of mentale gezondheid in te boeten. Bij Buropix sparen we kosten noch moeite om u de perfecte ergonomische kantoorinrichting te bezorgen, zodat u zich als werkgever een hele hoop tijd en gezondheidsklachten kunt besparen.

Kantoorinterieur op maat van Buropix: onze doelstellingen

Kiezen voor een kantoorinrichting op maat van Buropix staat synoniem voor

  • Een uitstekende service waarbij het persoonlijk contact met de klant voorop staat
  • Betrouwbaar advies dankzij onze jarenlange ervaring
  • Uitsluitend materialen van uitmuntende kwaliteit
  • Een feilloos design dat efficiëntie en esthetiek samenbrengt
  • Tijdloze, professionele totaalinterieurs die ergonomisch werken waarborgen

Een dynamische en stimulerende omgeving creëren voor uw werknemers begint reeds bij het ontwerp en de aankoop van uw kantoormeubilair. Daarbij vormt een deskundige begeleiding waarop u kan vertrouwen een onmisbaar onderdeel: samen met u kijken we bij Buropix naar de boodschap en uitstraling die u met uw bedrijf wilt uitdragen, zodat we tot een kantoorinterieur kunnen komen dat zowel ergonomisch werken garandeert als esthetisch aantrekkelijk en praktisch is.


Maak een vrijblijvende afspraak

 Wilt u vrijblijvend advies inwinnen over hoe we op ergonomische wijze het meeste uit uw kantoorinrichting halen? Contacteer ons voor het maken van een persoonlijke afspraak en we helpen u graag verder!