Kwaliteitsvolle bureaustoelen zijn slechts het begin bij Buropix - gepubliceerd op 29-01-2020

Kwaliteitsvolle bureaustoelen: de eerste ergonomische bouwsteen van het welzijn van je werkkracht!

Bij Buropix geloven we rotsvast in het gezegde dat je je lichaam als een tempeltje moet behandelen, en van dat tempeltje vormen kwaliteitsvolle bureaustoelen de eerste bouwsteen! Dat gezegd zijnde bekwaamt Buropix zich in het verzorgen van een uitgebreid assortiment op maat gemaakte kantoorartikelen, met steeds het ergonomische aspect voor ogen en een verbeterde werking van uw bedrijf als gevolg. Een gebalanceerde, op maat gemaakte kantoorinrichting die uw werkruimte tot in de puntjes complimenteert vormt namelijk een professioneel visitekaartje naar uw cliënteel en de buitenwereld toe, en zal zich evenzeer laten voelen in de arbeidsproductiviteit van de werknemer die van het kantoormeubilair gebruik zal maken.

Het langdurige behoud van dit tempeltje genaamd ‘de mens’ is immers voornamelijk afhankelijk van een goed onderhoud, en dat is exact de reden waarom Buropix met haar op maat gemaakte kantoormeubilair extra aandacht schenkt aan het ergonomisch welzijn van werknemers. Bij Buropix leveren we kwaliteitsvolle bureaustoelen, vergadertafels, opbergsystemen en dergelijke met een ergonomische bezieling, zodat het welzijn van uw werknemers samen met hun gedrevenheid niet met schuifelende pasjes, maar met grote sprongen vooruitgaat!


Kwaliteitsvol aanbod aan bureaustoelen

Ons aanbod aan kwaliteitsvolle, op maat gemaakte kantoormeubelen blinkt als zodanig niet alleen uit in kwaliteit, maar ook in diversiteit! Bovendien zijn niet alleen onze kwaliteitsvolle bureaustoelen en overige, maar ook onze service en persoonlijke aanpak goud waard. Bij Buropix geniet u doorheen het hele traject van uw kantoorinrichting een professionele begeleiding door onze ervaringsdeskundigen, die zich dankzij jarenlange ervaring prachtig vakmanschap eigen hebben gemaakt en als geen ander weten hoe een kantoorinterieur vorm te geven. 

Kwaliteitsvolle bureaustoelen, vergadertafels, archiefkasten, … bij Buropix zijn de mogelijkheden eindeloos!

Maar een kwalitatieve kantoorstoel vormt niet alleen de eerste bouwsteen voor het langdurig welzijn van de arbeidskracht, hij vormt ook de primaire basis van het enorme assortiment op maat aan gemaakte kantoormeubelen dat Buropix voor u in petto heeft. Bij Buropix leveren we immers een totaalpakket af, en dat in alle mogelijke betekenissen van het woord.

  • Onze experts bij Buropix verzorgen een traject van A tot Z: van het ontwerpen van een optimale indeling van de ruimte tot het leveren en monteren van de kantoormeubelen en het afwerken van de details;
  • Voor uw gepersonaliseerde kantoorinrichting op maat bieden we u de keuze uit quasi alle kantoormeubelen die u zich maar inbeelden kan. Een eenvoudige draaibare bureaustoel of een luxueuze directiestoel met verstelbare zithoogte en -diepte, een archiefkast die werkt met behulp van een schuifdeur of een roldeur, … Het blijft immers niet bij bureaustoelen van kwaliteit: de mogelijkheden strekken zich eindeloos ver uit!
  • Bovendien beperken onze kantoormeubelen op maat zich niet tot louter arbeidsgerichte functies: ook voor de inkleding van koffie- of pauzeerruimtes, ontvangstruimtes, kantines en dergelijke beschikt Buropix over het juiste meubilair.
  • Bovendien kan u bij Buropix kan u te allen tijde aankloppen voor een totaalinrichting van de bureauruimtes die wat liefde kunnen gebruiken - gaande van akoestiek tot verlichting, vloerverwarming etc. Dankzij onze fantastische partners, zoals bijvoorbeeld Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus en nog vele anderen, zijn we telkens in staat een mooi afgewerkt geheel neer te zetten dat in zowel functionaliteit en kwaliteit als esthetiek hoge toppen scheert!
  • Bij Buropix kan u bovenop de op maat gevormde afmetingen kiezen uit een waaier van mogelijkheden waarmee u uw kantoorinrichting naar eigen wens kan finetunen op een manier die zo dicht mogelijk aansluit bij uw identiteit als bedrijf en de waarin die u wilt uitdragen: kleuren, stoffen, materialen, …

Maak een vrijblijvende afspraak met Buropix, uw specialist in kantoormeubelen

Zit u momenteel in een onbehaaglijke zithouding weg te dromen bij de gedachte aan een meer kwaliteitsvolle bureaustoel, of zwijmelt u weg bij het idee van een omgeving waarin al uw werknemers kantoormeubelen van de beste makelij genieten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak bij Buropix voor ons persoonlijk advies, of vraag simpelweg een offerte aan. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden voor uw individuele kantoorinrichting!