Vergadermeubilair op maat geeft uw kantoor een professionele look - gepubliceerd op 29-01-2020

Vergadermeubilair op maat van jouw KMO

Met ons vergadermeubilair op maat transformeren we uw kantoorruimte in een broeihaard van fantastische ideeën, waarin werkkrachten moeiteloos hun beste potentieel realiseren en als vanzelf nieuwe horizonnen der arbeidsproductiviteit verkennen. 

Vergadermeubilair op maat: het ontbrekende stukje van de puzzel die uw bedrijf is

Op maat gemaakt vergadermeubilair mag dan wel een van de meest prominente en essentiële onderdelen van de gemiddelde kantoorinrichting uitmaken, bij Buropix hanteren we naast een grenzeloze toewijding ook een grenzeloos assortiment aan diverse soorten kantoormeubilair waarmee we u als klant gelukkig pogen te maken. Bij ons geniet u als zodanig een haast onuitputtelijk aanbod aan kantoormeubelen, waarvan de afmetingen, opstellingen, kleuren, materialen, etc. naar uw specifieke wensen ontworpen en gefinetuned kunnen worden.

Vrij vertaald wilt dit zeggen dat we bij Buropix niet alleen vergadermeubilair aanbieden, maar tevens directiemeubilair, receptiemeubilair, kantinemeubilair, … Gaande van op maat gemaakte bureaus met een bijpassende ladekast tot archiefrekken met verstelbare leggers en compartimenten, en gaande van de aaneenschakeling van diverse bureaus om een L-vorm te creëren tot de keuze van de uitvoering van uw bureaublad: de experts van Buropix staan steeds aan uw zijde met hun deskundig advies, zonder u daarom minder keuzevrijheid en creativiteit te gunnen in uw persoonlijke traject.

Vergadermeubilair op maat wordt bij Buropix omkaderd in een mogelijke totaalinrichting van uw bedrijf

Als Belgisch importeur van kantoorartikelen vallen we bij Buropix standaard terug op enkele betrouwbare topmerken die voor niet minder dan de allerbeste kwaliteit, design en uitvoering staan. Denk bijvoorbeeld aan merken als Assmann Büromöbel, Vaghi, Vigano, BOS1964, etc.

Daarbovenop onderhouden we bij Buropix een intensieve collaboratie met enkele van de meest gerenommeerde partners uit de wereld van kantoorartikelen, wat ons reeds uitgebreide aanbod aan kantoormeubilair met name verbreedt. Hoe u als klant van Buropix daar nu precies de vruchten van plukt? Door op Buropix te vertrouwen om niet alleen uw vergader- of ander kantoormeubilair op maat te leveren, maar ook om de totaalinrichting van volledige kantoorinterieurs vorm te geven. Voor producten als verlichting, akoestiek en dergelijke doen we voornamelijk beroep op merken als Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus, DuoLight, Anker, enz.


Vergadermeubilair op maat met oog voor ergonomie

Bovendien zijn alle door Buropix verzorgde kantoormeubelen niet zomaar op maat gemaakt, maar op maat gemaakt met een onverslapte attentie voor een design dat het ergonomisch welzijn van de gebruiker centraal plaatst. Een generische kantoorinrichting waaraan slechts een minimum aan aandacht is besteed leidt immers regelmatig tot een ongemakkelijke werkhouding, en daarmee sluipen er onvermijdelijk talloze lichamelijke of mentale kwaaltjes de werksfeer binnen - met maar al te vaak langdurige en niet mis te verstane gezondheidsproblemen tot gevolg.

Rug- en nekproblemen, stijve spieren, overgewicht, concentratieverlies, vermoeidheid … - bij Buropix zijn we ons ten volle bewust van de impact waarmee dergelijke hindernissen een vlotte uitvoering van de loopbaan compromitteren, en doen we er alles aan op maat gemaakt kantoormeubilair te leveren dat zich ertoe leent alle mogelijke ongemakken reeds bij voorbaat af te wenden. Zo leggen wij in ons assortiment aan kantoorartikelen bijvoorbeeld de focus op bureaustoelen waarvan de zithoogte en -diepte verstelbaar zijn, of elektrische zit-sta-bureaus die in de mogelijkheid voorzien een zittende houding af te wisselen met het hoognodig strekken van de benen.


Vergadermeubilair op maat 

Het vertrouwen dat u ons schenkt krijgt u bij Buropix gegarandeerd dubbel en dik terug. Met Buropix in zee gaan staat immers synoniem voor:

  • Jarenlange ervaring in de branche van vergader- en ander kantoormeubilair
  • Een intense persoonlijke begeleiding die de wens van de klant verenigt met zijn mogelijkheden
  • Duurzaam opgetrokken maatwerk van de beste kwaliteit door topmerken
  • Een service van A tot Z: van ontwerpen tot monteren, Buropix verzorgt uw hele traject
  • Een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding
  • De mogelijkheid tot een totaalinrichting van uw kantoor dankzij onze nauwe banden met gerenommeerde partners 
  • Een oneindig aanbod aan interessante kantoorinrichtingen waaruit u slechts met moeite zal kunnen kiezen!


Contacteer ons vrijblijvend

Snakt u ook naar adem bij de gedachte aan een gestroomlijnde, efficiënte kantooromgeving met op maat gemaakt vergadermeubilair, waarin uw werknemers zich met plezier rond de (vergader)tafel verzamelen? Maak nu een persoonlijke afspraak bij Buropix voor vrijblijvend advies over hoe we ùw vergaderzaal (en meer) op maat vormgeven!