Comfortabele werkomgeving: dé bakermat der arbeidsproductiviteit - gepubliceerd op 29-01-2020

Comfortabele werkomgevingen door Buropix

Het mag voor zich spreken dat een dergelijke kantoorinrichting op maat, die aan al uw behoeften, wensen en voorkeuren tegemoet komt, een zekere mate van dichte opvolging vereist. Bij Buropix willigen we deze eis dan ook maar al te graag in: onze ervaringsdeskundigen, die reeds talloze jaren aan ervaring op hun kerfstok hebben staan en als geen ander thuis zijn in de branche van op maat gemaakt kantoormeubilair, begeleiden u op elke stap van de weg met hun professioneel en individueel advies.

Met uw specifieke noden vers in het achterhoofd helpt ons gespecialiseerd team u een kantoorruimte te creëeren die, dankzij haar voorzieningen in alle comfort, meer dan ooit ingespeeld is op het maximaliseren van de arbeidsoutput.


Comfortabele werkomgeving gunt werknemers de opportuniteit langer én beter te presteren

Buropix streeft er in haar diensten naar om, naast een ongeëvenaarde klantvriendelijkheid, een eindproduct neer te zetten waarvan het praktische gebruiksgemak hand in hand gaat met een design dat een ware streling voor het oog is.

Een comfortabele werkomgeving is naar onze normen aldus een totaalbeleving, en deze is van verschillende factoren afhankelijk, net zoals hij op verschillende vlakken een duidelijk merkbaar effect zal generen. Eentje hiervan is het inwendige reilen en zeilen van uw bedrijf: dankzij onze op maat gemaakte kantoorinrichtingen bekomt u op slag die energieke, zinderende werkomgeving waarin werkkrachten - individueel zowel als in hun onderlinge verhoudingen - de meest vruchtbare invloedssfeer toebedeeld krijgen om in uit te blinken; waarin innoverende ideeën kiemen kunnen, en excellente uitvoeringen ervan slechts het begin vormen. Een dergelijke aanstekelijke werkomgeving kan zo als de ultieme stimulans werken, en ten gevolge niet alleen de levenskwaliteit van de carrière van uw werknemers verbeteren maar ook de levensduur ervan verlengen.

Ergonomisch welzijn van de werknemers staat centraal

Echter: een comfortabele werkomgeving tot leven wekken dankzij functionele en esthetisch aantrekkelijke, op maat gemaakte kantoormeubelen is één ding. Maar wat als we u vertellen dat het hierbij niet hoeft te stoppen? Buropix maakt haar kantoormeubelen immers op maat, maar doet dit consistent met een welbepaalde intentie in gedachten die de invulling van haar assortiment danig beïnvloedt, namelijk het ergonomisch welzijn van de werknemer. Beeld u de oneindigheid aan mogelijkheden in die ontstaan wanneer u kantoormeubilair op maat combineert met een ergonomisch geoptimaliseerd kaliber. Comfortabel werken wordt een understatement, the sky is the limit!

Comfortabele werkomgeving wordt een understatement dankzij onze ergonomische doeleinden

Concrete voorbeelden van hoe Buropix uw kantooromgeving transformeert in een ergonomisch succesverhaal zijn bijvoorbeeld de integratie in uw kantoorinterieur van een elektrisch zit-sta-bureau, waarbij er de mogelijkheid bestaat met twee mensen aan dezelfde tafel te werken, eventueel van elkaar gescheiden door een scheidingswand. Naast het feit dat u uw zittende houding kan afwisselen met een staande houding, bestaat het voordeel van een dergelijk bureau eruit dat u een persoonlijk contact met uw collega’s kan genieten zonder daarom aan privacy of een goed concentratievermogen in te moeten boeten, als gevolg van bijvoorbeeld telefoongesprekken die uw focus verstoren of dergelijke.

In dezelfde lijn is een van onze andere topproducten bijvoorbeeld de akoestische opbergkast, die dankzij haar geperforeerde wanden de weerslag van de kastdeur niet terugkaatst maar absorbeert, en zo een geluiddempende, soft-close werking heeft. Of wat dacht u van archiefkasten waarvan de leggers verstelbaar zijn, en opbergsystemen waarvan de compartimenten naargelang de behoefte ingedeeld kunnen worden? Bij Buropix zijn de opties legio.


Creëer een comfortabele werkomgeving die zichzelf overtreft met maatwerk van Buropix

Maar van uw volledige werkomgeving een comfortabele habitat maken heeft meer voordelen in petto dan alleen een verbetering van de (gezondheids-)conditie van uw werkkrachten. Een aangename en ongedwongen werkvloer is namelijk ook een kwestie van de juiste uitstraling te creëren, en hier op zijn beurt zo veel mogelijk voordeel uit te halen. Wanneer bezoekers en cliënten immers een bloeiende werkomgeving aantreffen waarin ze enthousiast onthaald worden door energieke, ontspannen werknemers, is er niets dat hun nog tegen houdt voor uw dienst en/of product te kiezen. Een professionele en veilig aandoende atmosfeer kan immers dat vertrouwen opwekken dat de klant nodig heeft om overstag te gaan, en als een leidraad werken met uw bedrijf als eindbestemming.

Kwaliteitspartners voor uw bureauinrichting

We zeiden eerder reeds dat het creëren van een comfortabele werkomgeving in feite een onderneming is die van vele verschillende factoren afhankelijk is, en bij Buropix hebben we het ons stellig voorgenomen in al deze factoren te kunnen voorzien. Om dit mogelijk te maken doen we naast onze gebruikelijke topmerken, zoals BOS1964, Vaghi, Vigano, etc beroep op vermaarde partners in de wereld der interieurs, zodat we met ons team een totaalinrichting tot stand kunnen doen komen waarbij de gemiddelde kantooromgeving verbleekt. Zo kloppen we voor zonnewering , verlichting en dergelijke bijvoorbeeld aan bij o.a. Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus, DuoLight, Anker en anderen. Zo behoudt u de torenhoge kwaliteit van onze service, maar wordt het u aangeboden assortiment aan kantoorinrichtingen zo mogelijk nog breder!

Maak een persoonlijke afspraak met ons!

Benieuwd wat voor creatieve invulling we in gedachten hebben voor uw kantoorruimte? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak bij een van onze professionals. Wij helpen u graag verder met de creatie van een comfortabele, arbeidsproductieve werkomgeving.