De herinrichting van uw kantoor: een succesverhaal met Buropix - gepubliceerd op 29-01-2020

De herinrichting van uw kantoor vermenigvuldigt in waarde dankzij onze ergonomische insteek

Deze meer dan gewenste, positieve gevolgen van een herinrichting van uw kantoorruimte bewerkstelligen we bij Buropix door kantoormeubelen te verzorgen die op maat gemaakt zijn, en als zodanig aan alle mogelijke noden, karaktertrekken, intenties en dergelijke van de klant zijn aangepast. Maar Buropix zou Buropix niet zijn, moesten we niet een extra doch cruciaal ingrediënt toevoegen aan de gemiddelde kantoorinrichting op maat, en dat is de achterliggende doelstelling waarmee al onze kantoormeubelen gerealiseerd worden: de behoefte van werknemers aan ergonomische ondersteuning tijdens de uitoefening van hun loopbaan.

Want met een op maat gemaakte herinrichting van uw kantoor mag u dan wel met rasse schreden vooruitgaan, dankzij de ergonomische insteek die achter al de designs van Buropix schuilt krijgt u een wijdbeense voorsprong waarmee u uw concurrenten ver achter u zal laten. Met een ergonomische herinrichting van uw kantoor houdt u immers één gigantisch voordeel achter de hand: het onvermijdelijke in de hoogte schieten van de arbeidsproductiviteit en gemoedstoestand van uw werkkrachten.


Het herinrichten van uw kantoor kan op duizend verschillende manieren, in dewelke Buropix stuk voor stuk voorziet

Want om naar ons beste behoren te kunnen presteren moeten we in de eerste plaats voor onszelf zorgen, en dat beperkt zich niet alleen tot onze thuisomgeving en onze vrije tijd, maar strekt zich uit tot ver daarbuiten, de werkvloer en tijdens de werkuren inbegrepen. Hoe beter we immers in ons vel en in onze eigen geest zitten, hoe beter we onszelf houden tijdens de uitvoering van onze loopban en des te vruchtbaarder de arbeid die we verrichten.

De belofte van een kantoorinrichting op maat die ook nog eens ergonomisch geïnspireerd is houdt vanzelfsprekend een mum aan niet mis te verstane vereisten in waaraan tegemoet moet worden gekomen. Bij Buropix houden we dan ook nauwlettend rekening met alle factoren waar de herinrichting van uw kantoor mogelijks op steunt: onze ervaringsdeskundigen kijken niet alleen naar hoe uw beschikbare ruimte zo optimaal en ergonomisch mogelijk benut kan worden door middel van op maat gemaakte kantoormeubelen, maar brengen ook in rekening of de herinrichting van uw kantoor wel voor de volle honderd procent aansluit bij het visitekaartje en de geestdrift van uw onderneming.


De herinrichting van uw kantoor bereikt ongeëvenaarde hoogtes dankzij Buropix

In dezelfde lijn geeft Buropix u meer dan waar u naar verlangt, en dat doen we door ons aanbod aan maatwerk zo te in te vullen dat het aan alle mogelijke inrichtingen tegemoet kan komen. Concreet wilt dit bijvoorbeeld zeggen dat ons aanbod niet alleen varieert van bureaustoelen tot directiestoelen en van archiefkasten tot vergadertafels, bij wijze van spreken, maar zich ook bij uitstek leent tot de inkleuring van zowel IT-ruimtes als vergaderzalen, zowel directiekantoren als lunchkantines, etc.

Daarenboven is Buropix dankzij haar gerenommeerde partners in staat om, naast op maat gemaakte kantoormeubelen, ook complementaire kantoorartikelen aan te bieden aan haar klanten. Daar waar we in ons dagdagelijks aanbod standaard beroep doen op voortreffelijke merken als, Assmann Büromöbel, Offecct en FlexFurn en vele anderen, richten we ons voor een totaalinrichting van kantoorruimtes op merken als Arco, Palau, maar ook Anker, Milliken, Project Floors etc. voor bijvoorbeeld zonnewering, akoestiek, verlichting, etc.


Maak een persoonlijke afspraak met Buropix kantoorspecialisten

Een op maat gemaakte herinrichting van uw kantoor die aan al uw wensen tegemoet komt, met als surplus een ergonomisch oogmerk dat gewaarborgd wordt? Buropix biedt u professioneel maatwerk met nét dat tikkeltje extra waar u naar op zoek bent - maak nu een persoonlijke afspraak bij een van onze ervaringsdeskundigen of laat vrijblijvend een offerte opmaken. Wij helpen u met veel plezier verder!