Ergonomisch systeemmeubilair door Buropix: de beste investering - gepubliceerd op 29-01-2020

Ergonomisch systeemmeubilair: de essentie van onze op maat gemaakte kantoorinrichtingen

Investeren in een op maat gemaakte kantoorinrichting van Buropix is als investeren in uw gezondheid. Daar bespaart u liever niet op, en wij evenmin! Daarom bieden we bij Buropix een ongeëvenaard aanbod aan ergonomisch systeemmeubilair aan: want de weg naar een gezonde werknemer die met meer plezier en productiviteit werkt in een carrière die een langer leven is beschoren, is een investering die zichzelf dubbel en dik terugverdient. Inderdaad, dat lijkt ons een win-win-situatie waar menig werkgever en -nemer als de bliksem voor zou tekenen!

Werknemers, en dan voornamelijk zij werkzaam in een kantoorjob, krijgen immers vaak te kampen met gezondheidsklachten die zowel mentaal als fysiek opspelen en ten gevolge een aangename, rendabele uitoefening van de loopbaan duchtig in de weg komen te staan. Een slechte werkhouding is gekend als een van de meest pertinente factoren om te resulteren in kwaaltjes als een verlies aan focus, oververmoeidheid, rug- en nekpijn, geblokkeerde schouders, etc, en vormt als zodanig ook meteen de aartsvijand bij uitstek die Buropix met ergonomische middelen tracht te bestrijden (en hopelijk voorgoed overwinnen). 


Ergonomisch systeemmeubilair komt in allerlei vormen en maten, waarvan Buropix in haast allemaal voorziet

Om van de herinrichting van uw kantoor dankzij op maat gemaakte meubelen een onverdeeld succes te maken put Buropix uit een breed gamma aan ergonomisch systeemmeubilair, waaronder bijvoorbeeld opbergkasten waarvan de kastdeuren soft-close zijn en geluiddempende werking hebben, bureautafels en -stoelen waarvan de hoogtes verstelbaar zijn (denk bijvoorbeeld aan zitdiepte, de hoogte van armleuningen, de afstand van uw bovenlichaam tot uw werkblad, …) etc.

Zo zijn onze elektrische duo-bureaus met een zit-sta-functie bijvoorbeeld ontworpen met het oog op de juiste balans vinden tussen zittend en rechtstaand werken, en functioneren ze met een ingenieus display met elektrische geheugenfunctie. Bovendien gunnen dergelijke bureaus twee werknemers het gevoel van in elkaars nabijheid en in alle collegialiteit te kunnen samenwerken, maar garanderen ze ook de nood aan enige privacy door de mogelijkheid te voorzien voor een scheidingswand tussen beide werkplaatsen. Zo wekken we dankzij ons ergonomisch systeemmeubilair een dynamische, aanstekelijke atmosfeer tot leven die in alle gangen en tot in alle uithoeken van uw bedrijf zal heersen, en brengt u met een positieve noot (of liever, een hele aria) de arbeidsproductiviteit van uw werknemers weer op gang - samen met hun verbeterde gezondheid en een goed humeur! 


Ergonomisch systeemmeubilair voor elke mogelijke kantoorruimte

Maar ergonomisch systeemmeubilair beperkt zich, net zoals het ruime aanbod aan maatwerk van Buropix, niet tot louter bureaustoelen, vergadertafels, laptopkasten, … met andere woorden, kantoormeubilair in de enge zin van het woord. Buropix verzorgt immers alle mogelijke ruimtes die in een bedrijfsomgeving kunnen voorkomen, met inbegrip van bijvoorbeeld receptieruimtes, lunchkantines, etc.

Bovendien staat Buropix tevens gekend om haar op maat gemaakte totaalinrichtingen van kantoorruimtes, een onderneming van formaat waarvoor we beroep doen op onze nauwe samenwerking met enkele van de meest gerenommeerde namen der kantoorinrichtingen. Ook de verlichting, akoestiek, vloerverwarming van Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus, DuoLight, Anker, Milliken, Project Floors etc. kunnen immers een aangenaam vertoeven op de werkvloer bevorderen, en mogen we bij Buropix dan ook met veel trots bij ons aanbod aan ergonomisch systeemmeubilair voegen. Door naast op maat gemaakte kantoormeubelen aan te reiken ook aandacht voor ergonomisch welzijn te koesteren, tilt Buropix de gemiddelde (her)inrichting van uw kantoor naar een ongekend niveau. 

Contacteer ons vrijblijvend

Kan u een verlangende zucht niet helpen wanneer de droom van een ontspannen, vlot draaiende werkruimte zich voor je ogen afspeelt? Begint uw ondernemershart reeds sneller te slaan bij de mogelijkheid tot een ergonomisch geoptimaliseerde kantooromgeving voor uw werknemers? Aarzel dan niet om een afspraak te maken en bij een van onze ervaringsdeskundigen te luisteren naar wat de mogelijkheden zijn voor ergonomisch systeemmeubilair in uw kantoor!